Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

close

Alle mogelijkheden

Zakelijk

Mr & Misses? Oh yes we do!

Onze prachtige en gezellige locatie is een officiële trouwlocatie waar je de mooiste dag van je leven kunt beleven!

Wij bieden plaats voor 200 man en je kunt zelf bepalen wat voor soort feest het gaat worden. Met veel gasten of met een bescheiden groep. Traditioneel, landelijk of een buitenfeest met partytenten, een DJ met lekkere dance muziek of een life band. Het kan allemaal!

Zowel binnen als buiten zijn wij voorzien van alle moderne faciliteiten en buiten hebben wij 2 ruime sfeervolle terrassen met een open haard. Wil je een stoere BBQ, een lopend buffet of heb je een ander thema in gedachten? Eigenlijk kan bijna alles!

Gezien de vele mogelijkheden is een prijsindicatie moeilijk in te schatten maar je bent altijd welkom om de accommodatie te bekijken. Je kan dan zelf de sfeer proeven en je wensen of ideeën met ons bepreken.

Vul het contactformulier in en wij bellen dezelfde dag nog terug voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Welkom en koffie staat klaar!
 

Feesten, recepties en Bedrijfsuitjes

Niet alleen zijn wij een officiële trouwlocatie, je kunt bij ons ook terecht voor allerlei recepties of andere feesten. Velen zijn je voorgegaan en hebben de avond van hun leven gehad! Wij regelen professionele Karaoke feesten, pub quizzen, Dj’s voor trendy dance party’s of life muziek met een Brassband. Bedrijfsfeesten, jubileum party’s of voor welke gelegenheid dan ook, wij helpen mee om er een gezellig knalfeest van te maken wat jouw gasten niet snel vergeten. Wil je liever een klassieke ingetogen setting kan dit uiteraard ook.

Catering op maat en in overleg mogelijk.
 

Bedrijfspresentaties

Locatie Sparta Golf Club is bij uitstek geschikt voor het houden van uw bedrijfspresentaties.

Alle faciliteiten zoals een beamer, een groot beeldschermen en een goede geluidsinstallatie zijn aanwezig. Door de mooie groene en rustige omgeving, zijn de bedrijfspresentaties zeer effectief en kunnen wij kleine en grotere groepen faciliteren.

Wij verzorgen diverse arrangementen inclusief een lekkere lunch en/of aansluitend een geheel verzorgde BBQ. Een lopend of Indisch buffet behoort tot de mogelijkheden.

Lijkt het je leuk om de presentatie te onderbreken of juist af te sluiten met een activiteit? Denk dan eens aan een golfclinic op locatie. Golfen is sportief en leuk en wij hebben hiervoor echt alles in huis. Een arrangement inclusief een basisclinic is al mogelijk vanaf € 25,-pp inclusief lunch en is goed voor teambuilding!