Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

close

Clubgolf Sparta

Over ons

ClubGolf Sparta is al vanaf 2012 gevestigd op de Bermweg 121, midden in het prachtige bosrijke Schollebos. Wij zijn trots op het mooie Clubhuis en onze uitgebreide golf faciliteiten en zijn inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle multifunctionele accommodatie!

Samen met Sparta Cricket, Rugby en Jeu- De Boule is er altijd wat te beleven. Zeker op het gebied van wedstrijden, toernooien en andere evenementen staan er voor 2020 weer veel spannende activiteiten op de planning. Niet alleen op Sportgebied zijn wij actief maar op deze locatie worden ook evenementen, geheel verzorgde bruiloften of andere partijen en feesten georganiseerd.

Bij ClubGolf Sparta gelden geen strenge kledingvoorschriften en staat ontspanning en plezier boven aan op het lijstje. Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat je een goede bal slaat en vorderingen blijft maken met golfspelen. Na een golfles een drankje drinken met elkaar op ons sfeervolle terras hoort daar ook bij.
Onze ruim ervaren en gedreven golfprofessionals team staan je met raad en daad bij en zorgen mede voor de ontspannen en gezellige sfeer. Bij ClubGolf Sparta kan iedereen genieten van de omgeving en van alle faciliteiten die wij in huis hebben.

Raadpleeg deze website voor alle mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op! Je bent altijd welkom om zelf te ervaren hoe het gaat bij ons, en je zult zeker verbaasd staan en enthousiast worden. Bekijk ook Golfcursus.nl voor acties en aanbiedingen!

De openingstijden, zie onderaan deze website, zijn per week verschillend. Bekijk altijd onze site voor de actuele tijden.