Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

close

Clubgolf Sparta

Locatie

Midden in het prachtige Schollebos met ruime gratis parkeergelegenheid vind je onze unieke golf en trainingslocatie! Bij Sparta Golfclub vind je geen drukte, geen strenge kledingeisen maar leer je golfspelen van ons team ruim ervaren en gedreven golfprofessionals.

Uiteraard zijn alle golffaciliteiten en andere belangrijke zaken op orde en kan je na de les genieten in het gezellige clubhuis of op een van onze terrassen van een drankje met een hapje. Het uitzicht op de bosrijke omgeving en de prachtig onderhouden velden en golffaciliteiten zullen je nog meer een ontspannen gevoel geven.

Niet alleen op Sportgebied zijn wij actief maar op deze locatie worden ook evenementen, geheel verzorgde bruiloften of andere partijen en feesten georganiseerd.

Bij ClubGolf Sparta gelden geen strenge kledingvoorschriften en staat ontspanning en plezier boven aan op het lijstje. Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat je een goede bal slaat en vorderingen blijft maken met golfspelen. Na een golfles een drankje drinken met elkaar op ons sfeervolle terras hoort daar ook bij.

De openingstijden, zie onderaan, zijn per week verschillend. Bekijk altijd onze site voor de actuele tijden.