Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

close

Clubgolf SPARTA

Home

Midden in het prachtige Schollebos aan de rand van Rotterdam / Capelle ad IJssel, met ruime gratis parkeergelegenheid, vind je onze superleuke golf en trainingslocatie! Sparta Cricket & Golf: geen drukte, geen kledingeisen maar gewoon lekker tot rust komen en ondertussen een leuke bal slaan!

Hier kan iedereen op geheel eigen wijze genieten van de omgeving en van alle facilteiten die wij hier hebben. Niet alleen op Sportgebied zijn wij actief maar op deze locatie worden ook evenementen, geheel verzorgde bruiloften of andere partijen en feesten georganiseerd.

Raadpleeg deze website voor alle mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op. Je bent altijd welkom om zelf te ervaren hoe het gaat bij ons. De sfeer en faciliteiten maken je gegarandeerd enthousiast!

lees meer

Highlight

Clubgolf Sparta vanaf woensdag 13 mei weer volledig geopend!

Vanaf woensdag 13 mei is de locatie weer officieel geopend voor golf! We hebben hard gewerkt de locatie volledig Corona-proof te maken. De golf-locatie staat klaar voor lessen en oefenen. Het clubhuis is helaas nog even dicht. Openingstijden: Maandag 13.00 – 21.00 Woensdag 10.00 – 21.00 Vrijdag 10.00 – 21.00 Zaterdag 09.00 – 17.00 Zondag 09.00 – 17.00

Evenementen

Altijd wat leuks te doen bij ClubGolf SPARTA

GOLFSCHOOL en EVENTS

Lessen, reizen en toernooien op toplocaties