Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

close

Clubgolf SPARTA

Home

Midden in het prachtige Schollebos aan de rand van Rotterdam / Capelle ad IJssel, met ruime gratis parkeergelegenheid, vind je onze superleuke golf en trainingslocatie! Sparta Cricket & Golf: geen drukte, geen kledingeisen maar gewoon lekker tot rust komen en ondertussen een leuke bal slaan!

Hier kan iedereen op geheel eigen wijze genieten van de omgeving en van alle facilteiten die wij hier hebben. Niet alleen op Sportgebied zijn wij actief maar op deze locatie worden ook evenementen, geheel verzorgde bruiloften of andere partijen en feesten georganiseerd.

Raadpleeg deze website voor alle mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op. Je bent altijd welkom om zelf te ervaren hoe het gaat bij ons. De sfeer en faciliteiten maken je gegarandeerd enthousiast!

lees meer

Highlight

8 augustus wedstrijd op The Mondial

Zaterdag 8 augustus staat er weer een wedstrijd van de NLG Golftour op het programma. Dit keer gaan we naar golfbaan The Mondial. Hier gaan onze toppers weer strijden voor de dagwinst en voor een top-positie in het klassement. Wil je meedoen zonder klassement? Dat kan natuurlijk ook.

lees meer

Evenementen

Altijd wat leuks te doen bij ClubGolf SPARTA

GOLFSCHOOL en EVENTS

Lessen, reizen en toernooien op leuke locaties