Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

close

Clubgolf SPARTA

Home

Midden in het prachtige Schollebos aan de rand van Rotterdam / Capelle ad IJssel, met ruime gratis parkeergelegenheid, vind je onze superleuke golf en trainingslocatie! Sparta Cricket & Golf: geen drukte, geen kledingeisen maar gewoon lekker tot rust komen en ondertussen een leuke bal slaan!

Hier kan iedereen op geheel eigen wijze genieten van de omgeving en van alle facilteiten die wij hier hebben. Niet alleen op Sportgebied zijn wij actief maar op deze locatie worden ook evenementen, geheel verzorgde bruiloften of andere partijen en feesten georganiseerd.

Raadpleeg deze website voor alle mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op. Je bent altijd welkom om zelf te ervaren hoe het gaat bij ons. De sfeer en faciliteiten maken je gegarandeerd enthousiast!

lees meer

Highlight

Onbeperkt groepslessen op Clubgolf Sparta

Groepslessen: Van 1 juli t/m 1 oktober onbeperkt groepslessen volgen voor maar €120,- incl. 20,- ballentegoed bij de lessen. Voor iedere beginner én geoefende golfer die zijn spel wil verbeteren bieden wij het onbeperkte lesconcept aan. Een zeer betaalbare, gezellige en ontspannen manier om je doelen te behalen. Voor deze groepslessen met minimaal 3 en maximaal 8 personen kun je instromen met elk niveau. De groepslessen staan gepland op de website en kunnen vooraf per uur ingeboekt worden. Hartstikke makkelijk dus.

Evenementen

Altijd wat leuks te doen bij ClubGolf SPARTA

GOLFSCHOOL en EVENTS

Lessen, reizen en toernooien op leuke locaties