Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

close

Clubgolf SPARTA

Home

Midden in het prachtige Schollebos aan de rand van Rotterdam / Capelle ad IJssel, met ruime gratis parkeergelegenheid, vind je onze superleuke golf en trainingslocatie! Sparta Cricket & Golf: geen drukte, geen kledingeisen maar gewoon lekker tot rust komen en ondertussen een leuke bal slaan!

Hier kan iedereen op geheel eigen wijze genieten van de omgeving en van alle facilteiten die wij hier hebben. Niet alleen op Sportgebied zijn wij actief maar op deze locatie worden ook evenementen, geheel verzorgde bruiloften of andere partijen en feesten georganiseerd.

Raadpleeg deze website voor alle mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op. Je bent altijd welkom om zelf te ervaren hoe het gaat bij ons. De sfeer en faciliteiten maken je gegarandeerd enthousiast!

lees meer

Highlight

Wintercursus

Vanaf volgende weken tot en met eind maart organiseren we deze winter op Sparta weer de wintercursus! Een lessenreeks van 6 maanden verspreid over de winter met een vast groepje op een vast tijdstip. We bieden ruimte voor 90 deelnemers verspreid over 15 groepen. 12 groepen zijn hiervan al gevuld maar je kunt er nog steeds bij. De kosten voor de cursus zijn 199,- incl. een ballensleutel t.w.v. 50,- voor ballen tijdens de cursus en om te oefenen tijdens hele winterperiode. Wil je aan een wintercursus mee doen? Er is nog plaats! Zit jouw dag of niveau er niet bij? Er staan inmiddels ook aardig wat golfers op de wachtlijst. Laat het ons weten op Rick@nederlandgolft.nl met jouw voorkeur en wij zorgen voor extra mogelijkheden!

Evenementen

Altijd wat leuks te doen bij ClubGolf SPARTA

GOLFSCHOOL en EVENTS

Lessen, reizen en toernooien op leuke locaties