Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

close
Naar lesagenda launch

Golflessen

Lessen

De golfschool biedt naast talloze evenementen, wedstrijden, trips en reizen, twee mogelijkheden om golflessen te volgen. Deze keuze bestaat uit individuele lessen en groepslessen.

Privélessen of in kleine groepen

Individuele training voor beginners en gevorderden. Naast een uitgebreid cursusaanbod bieden wij de mogelijkheid om individueel en zéér gericht te werken aan verbetering van je spelniveau.
De Golfschool biedt de volgende mogelijkheden:

Boek één of meerdere privelessen bij één van onze professionals.  De agenda van de aanwezige professionals staan online en kan makkelijk geboekt worden.

  • één of twee personen 25 minuten € 25,-
  • één of twee personen 50 minuten € 50,-
  • derde en vierde persoon € 15,- p.p. toeslag

Het lesconconcept : Vanaf 1 april tot en met 31 oktober groepslessen volgen voor maar €225,- inclusief €25,- aan ballen. Voor leden van de Birdy-Club slechts €199,-

Voor iedere beginner én geoefende golfer die zijn spel wil verbeteren bieden wij het lesconcept aan. Dit is een zeer betaalbare, gezellige en ontspannen manier om je doelen te behalen. Voor deze groepslessen met minimaal 3 en maximaal 8 personen kun je instromen met elk niveau en je kunt maximaal drie lessen vooruitboeken.
De groepslessen staan voldoende gepland op de website en kunnen per uur ingeboekt worden. Hartstikke makkelijk dus. Wil je hier aan mee doen? Kijk dan even onder de kop "LESCONCEPT" en meld je aan.
Wij nemen diezelfde dag nog contact met je op over de voorwaarden. 

Oefenballen zijn bij alle groepslessen inbegrepen d.m.v. de ballensleutel.
Voor inschrijving voor de lessen klik op 'bekijk lesagenda'.
Vergeet niet jezelf eerst aan te melden met eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Heb je vragen? stuur een mailtje naar rick@nederlandgolft.nl 

Naar lesagenda launch

GOLFSCHOOL en EVENTS

Lessen, reizen en toernooien op leuke locaties