Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

close
Inschrijven

GVB halen

Snel je GVB halen met Handicap 54

Haal je baanpermissie en GVB in twee dagen voor de aanbieding van €179,- voor maar €129,- een cursus in 2021 en krijg na de cursus 2 golflessen van ons cadeau!

Onze GVB cursus bestaat uit 2 intensieve lesdagen onder begeleiding van gediplomeerde golfprofessionals, waarin alle basisvaardigheden aan bod komen die van belang zijn voor het behalen van uw GVB (clubhandicap 54). Een theoriecursus staat uiteraard ook op het programma. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met een link voor een online theoriecursus waardoor je de belangrijkste regels kunt bestuderen en proefexamens thuis alvast kunt oefenen. De GVBcursus wordt afgesloten met een theorie-examen waarbij er een 100% garantie wordt geboden.

De beste deal van Nederland met 100% garantie

  • Twee volle dagen golfles van een gediplomeerde PGA golfprofessional
  • Online theorie oefenen
  • Theoriecursus in de praktijk
  • Handicap 54 / GVB examen
  • Groepen van minimaal 6 en maximaal 10 personen
  • 100% garantie
  • Exclusieve kortingen
  • 2 gratis golflessen na de cursus!
  • Lunchmogelijkheid voor 10,- per dag

Meld je aan via onze evenementenkalender en kies een dag in het aanmeldformulier.
De kosten zijn in 2021 slechts € 129,- inclusief 2 golflessen die je kunt volgen na de cursus!

De globale dagindeling

Programma dag 1
09.30 Ontvangst
10.00  Chippen
10.45  Putten
11.30 Fullswing 
12.15 Lunchpauze
13.00 Theorie les (ter voorbereiding op het theorie-examen)
14.30 Leren golfen in de praktijk

Programma dag 2
10.00  Chippen  / Bunker
11.30  Pitchen / Swing
13.00  Lunchpauze
14.00  Theorie-examen
15.00 Leren golfen in de praktijk

9 holes golfen voor uw GVB

Indien je slaagt voor het examen en voldoende vaardig bent krijg je na de cursus je officiële baanpermissiebewijs zodat je kunt gaan golfen en daarmee het GVB af te ronden. Dit kun je 7 dagen per week doen op een van de bij ons aangesloten golfbanen en is altijd voor eigen rekening. 
De aangesloten banen zijn de Hoge Dijk in Abcoude, The Mondial in Houten, Tespelduyn in Noordwijkerhout of op Crimpenerhout in Krimpen a/d Lek. Deze golfronde loop je altijd met iemand die in het bezit is van het GVB omdat de kaart afgetekend dient te worden. Na het lopen van je eerste kaart mag je uiteraard overal golfen waar je zelf wilt.

De gelopen kaart voorzien van handtekeningen kun je scannen en per mail opsturen naar de met ons samenwerkende vereniging: Stichting ClubGolf. Na goedkeuring ontvang je jouw GVB pas binnen een paar dagen.

2 gratis golflessen cadeau

Na het volgen van de cursus krijg je van ons 2 gratis golflessen cadeau! Wij registreren je in onze
lesgenda via boekeenles.nl. De lessen staan op vaste momenten door de hele week gepland en kun je inplannen aan de hand van je eigen agenda. Ook hier zitten benodigd materiaal inbegrepen. 

Registratie Stichting ClubGolf

Om het examen af te kunnen leggen dient men lid te zijn van een bij de golf-federatie aangesloten vereniging met examenbevoegdheid met gemiddelde kosten van €79,00 per jaar. Stichting ClubGolf neemt uw examen af en verzorgt uw golfvaardigheidsbewijs die je vervolgens jaarlijks ontvangt tot wederopzegging. De kosten voor het huidige jaar, inclusief WA-verzekering en zes keer per jaar het golfmagazine, zitten in het cursusbedrag.

Direct inschrijven


Let op: indien u meerdere personen wil aanmelden moet iedere aanmelding een uniek email-adres per persoon bevatten.
Lunch

Wij zorgen voor een lekker lunchpakket inclusief: 1 broodje kroket - 1 broodje gezond- 1 krentenbol- 1 stuk fruit- 1 candybar per persoon.

GOLFSCHOOL en EVENTS

Lessen, reizen en toernooien op leuke locaties