close
Naar lesagenda launch

GVB Cursus

Tweedaagse GVB cursus

Hoe komt een beginnende golfer aan een GVB zonder een vermogen aan tijd en geld in te leveren? Met onze tweedaagse GVB cursus bij Clubgolf Sparta is dit haalbaar en voor een mooie prijs. Je kunt bijna ieder weekend meedoen met een GVB cursus en bij het inschrijven kun je zelf kiezen welk weekend het beste uitkomt.

Baanpermissie in twee dagen

Onze GVB cursus bestaat uit 2 intensieve lesdagen onder begeleiding van gediplomeerde golfprofessionals, waarin alle basisvaardigheden aan bod komen die van belang zijn voor het behalen van uw GVB (clubhandicap 54). Een theoriecursus staat uiteraard ook op het programma. Na inschrijving ontvang je inlogcodes voor een online theoriecursus waardoor je de belangrijkste regels kunt bestuderen en proefexamens thuis alvast kunt oefenen. De GVBcursus wordt afgesloten met een theorie-examen waarbij er een 100% slagingsgarantie wordt geboden.

De beste deal van Nederland

  • Twee volle dagen golfles van een gediplomeerde PGA golfprofessional
  • Online theorie oefenen
  • Theoriecursus in de praktijk
  • Handicap 54 / GVB examen
  • Groepen van minimaal 6 en maximaal 10 personen
  • 100% garantie
  • Exclusieve kortingen

Inschrijving voor de 2 daagse GVB-cursus verloopt via onze website www.gvbcursus.nl en kost slechts 149,-

De globale dagindeling

Programma Dag 1
09.30 uur Swing
10.00 - 10.45 uur Chippen
10.45 - 11.30 uur Putten
11.30 - 12.15 uur Putten
12.15 - 13.00 uur Lunchpauze
13.00 - 14.30 uur Theorie les (ter voorbereiding op het theorie-examen)
14.30 - 16.00 uur Baanles, leer golfen in de praktijk

Programma Dag 2
10.00 - 11.30 uur Chippen  / Bunker
11.30 - 13.00 uur Pitchen / Swing
13.00 - 14.00 uur Lunchpauze
14.00 - 15.00 uur Theorie-examen
15.00 - 17.00 uur Baanles, leer golfen in de praktijk

9 holes golfen voor uw GVB

Indien je slaagt voor dit examen en voldoende vaardig bent krijg je na de cursus je officiële baanpermissie. Als je klaar bent met de cursus die je als laatste onderdeel jouw eerste golfronde te lopen op een 9 holes golfbaan. Met een lokale baanpermissiepas uitgegeven door onze professionals krijg je toegang tot de betreffende baan.

Indien je volgens de professional de vaardigheden voldoende beheerst kun je zelf negen holes spelen voor jouw officiële GVB pas. De gelopen kaart voorzien van sticker en handtekeningen kun je scannen en per mail opsturen naar de met ons samenwerkende vereniging ClubGolf.
Na goedkeuring ontvang je jouw GVB pas binnen twee weken.

Registratie stichting ClubGolf

Om het examen af te kunnen leggen dient men lid te zijn van een bij de golf-federatie aangesloten vereniging met examenbevoegdheid met gemiddelde kosten van €75,00 per jaar. ClubGolf neemt uw examen af en verzorgt uw golfvaardigheidsbewijs die u vervolgens jaarlijks ontvangt tot wederopzegging. De kosten voor het huidige jaar, inclusief WA-verzekering en zes keer per jaar het golfmagazine, zitten in het cursusbedrag.

Naar lesagenda launch