close

Evenementen

Onze golfschool organiseert in het golfjaar 2019 weer een groot aantal evenementen. Eén- of meerdaagse cursussen, weekendtrips, buitenlandse reizen en wedstrijden in zowel het binnen- als buitenland: het geeft je alle mogelijkheden om sportief en ontspannen te genieten van golf. Alle evenementen worden begeleid door de professionals van de golfschool.

Hier geven we je een overzicht van de mogelijkheden. Dus: pak je agenda, maak je keuze en schrijf je in voor één of meer activiteiten.

Tweedaagse GVB cursus

GVB Cursus

Tweedaagse GVB cursus

Leuke en voordelige GVB cursus voor slechts €149 all-in!

Hoe komt een beginnende golfer aan een GVB zonder een vermogen aan tijd en geld in te leveren? Met onze tweedaagse GVB cursus Clubgolf Sparta is dit haalbaar en voor een mooie prijs. Je kunt bijna ieder weekend meedoen met een GVB cursus en bij het inschrijven kun je zelf kiezen welk weekend het beste uitkomt.

lees meer
10 euro lessen

Golflessen

10 euro lessen

De 10 euro lessen

Voor iedere beginner tot en met de geoefende golfer die zijn spel wil verbeteren is het nuttig structureel golflessen te blijven volgen. De 10 euro lessen zijn een zeer betaalbare, gezellige en ontspannen manier om jouw doelen te behalen.

lees meer
Privé Golflessen

Golflessen

Privé Golflessen

Privé les of in les kleine groepen

Individuele training voor beginners én gevorderden. Naast een uitgebreid cursus-aanbod biedt de Golfschool je de mogelijkheid om individueel én zeer gericht te werken aan verbetering van je spelniveau. De Golfschool biedt diverse mogelijkheden voor privé lessen.

lees meer
9-holes tour 2019

Tours

9-holes tour 2019

Voor enthousiaste en gezellige golfers!

De 9-holestour 2019 van de Golfschool is bedoeld voor enthousiaste en gezellige golfers. Deelname is mogelijk vanaf minimaal GVB/Handicap 54. De tour bestaat uit meerdere speelrondes verdeeld over 9 en 18 holes en worden gespeeld op prachtige golfbanen die op berijdbare afstand liggen.

lees meer
18-holes wedstrijd

Wedstrijden

18-holes wedstrijd

Voor enthousiaste en gezellige golfers!

De 18 holes wedstrijden van de Golfschool zijn bedoeld voor enthousiaste en gezellige golfers. Deelname is mogelijk vanaf minimaal GVB/Handicap 54. Er zijn twee categorieën; HCP 54-36 en HCP 35- 0. De wedstrijden worden gespeeld op de prachtige golfbanen in heel Europa. Ook hier draait alles om de 9-holes tour dus de 1e en 2e 9 holes tellen mee voor het klassement van de 9-holes tour. Na afloop De exacte spelregels ontvang je na inschrijving.

lees meer
2-daags golfweekend Drenthe

Golfweekend Drenthe

2-daags golfweekend Drenthe

‘Dit wordt jouw golf-doorbraak!’

We horen het maar al te vaak: Oefenen gaat goed maar in de baan lukt het niet. Wij gaan je helpen! Twee dagen intensief trainen en begeleiding in de baan door onze pro's zullen je op weg helpen met het structureel verbeteren van je golfspel. 

lees meer
5-daagse golftrip Zuid-Spanje

Golftrip Spanje

5-daagse golftrip Zuid-Spanje

De perfecte korte Golf Get-Away

Hou je van golfen in het buitenland maar is 8 dagen te lang? Dan is 5 dagen golfen in Zuid-Spanje de perfecte golftrip voor jou! 5 Dagen golfen op prachtige banen aan de Costa de la Luz. Voor deze korte get-away hebben we een prachtig hotel gereserveerd: Het 4-**** ISLANTILHA GOLF RESORT vlak aan de grens van Portugal.

lees meer
Golfreis Turkije

Golfreis Turkije

Golfreis Turkije

Een programma om je vingers bij af te likken!

We hebben voor onze reis eind november 2019 een unieke 5-sterren locatie gereserveerd in Turkije: Het Cornelia Deluxe hotel in Belek. Een gerenommeerd hotel met prachtige faciliteiten en heerlijk eten op basis van Ultra All-Inclusive. We hebben starttijden gereserveerd op een vijftal schitterende golfbanen in de directe omgeving van ons hotel. Een programma om je vingers bij af te likken.

lees meer

GOLFSCHOOL en EVENTS

Lessen, reizen en toernooien op toplocaties