close
Naar lesagenda launch

Clubgolf SPARTA

Golfschool

Bij ClubGolf Sparta gelden geen strenge kledingvoorschriften en staat ontspanning en plezier boven aan op het lijstje. Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat u een goede bal slaat en vorderingen blijft maken met golfspelen. Na een golfles een drankje drinken met elkaar op ons sfeervolle terras hoort daar ook bij.

Onze ruim ervaren en gedreven team van golfprofessionals staan u met raad en daad bij en zorgen mede voor de ontspannen en gezellige sfeer. Bij ClubGolf Sparta kan iedereen genieten van de omgeving en van alle faciliteiten die wij in huis hebben.

lees meer

Naar lesagenda launch

Highlight

5 DAGEN GOLFEN IN SPANJE!

5-daagse golftrip Zuid-Spanje Hou je van golfen in het buitenland maar is 8 dagen te lang? Dan is 5 dagen golfen in Zuid-Spanje de perfecte golftrip voor jou! 5 Dagen golfen op prachtige banen aan de Costa de la Luz. Voor deze korte get-away hebben we een prachtig hotel gereserveerd: Het 4-**** ISLANTILHA GOLF RESORT vlak aan de grens van Portugal.

lees meer

Evenementen

Sportief en ontspannen genieten van golf

Golfweekend Drenthe

‘Dit wordt jouw golf-doorbraak!’

We horen het maar al te vaak: Oefenen gaat goed maar in de baan lukt het niet. Wij gaan je helpen! Twee dagen intensief trainen en begeleiding in de baan door onze pro's zullen je op weg helpen met het structureel verbeteren van je golfspel. 

lees meer

Golfreis Turkije

Een programma om je vingers bij af te likken!

We hebben voor onze reis eind november 2019 een unieke 5-sterren locatie gereserveerd in Turkije: Het Cornelia Deluxe hotel in Belek. Een gerenommeerd hotel met prachtige faciliteiten en heerlijk eten op basis van Ultra All-Inclusive. We hebben starttijden gereserveerd op een vijftal schitterende golfbanen in de directe omgeving van ons hotel. Een programma om je vingers bij af te likken.

lees meer
Bekijk al onze evenementen alle evenementen