close
Naar lesagenda launch

Clubgolf SPARTA

Golfschool

Bij ClubGolf Sparta gelden geen strenge kledingvoorschriften en staat ontspanning en plezier boven aan op het lijstje. Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat u een goede bal slaat en vorderingen blijft maken met golfspelen. Na een golfles een drankje drinken met elkaar op ons sfeervolle terras hoort daar ook bij.

Onze ruim ervaren en gedreven team van golfprofessionals staan u met raad en daad bij en zorgen mede voor de ontspannen en gezellige sfeer. Bij ClubGolf Sparta kan iedereen genieten van de omgeving en van alle faciliteiten die wij in huis hebben.

lees meer

Naar lesagenda launch

Highlight

OPEN DAG WAS OVERWELDIGEND DRUK!

Wat een opkomst! En wat een fantastische reacties hebben wij ontvangen over de nieuwe opzet van de golfschool, de prachtige en rustgevende locatie en de gezellige sfeer die deze toffe plek met zich mee brengt! Rond de 300 mensen hebben een bezoekje gebracht aan de prachtige oefenlocatie waar mensen mee konden doen aan de gratis golfclinics, gratis onbeperkt ballen konden slaan op de driving range en hebben genoten van het heerlijke weer op het prachtige terras. Voor foto’s van deze gezellige dag kun je terecht op onze facebookpagina

Evenementen

Sportief en ontspannen genieten van golf

Golfweekend Drenthe

‘Dit wordt jouw golf-doorbraak!’

We horen het maar al te vaak: Oefenen gaat goed maar in de baan lukt het niet. Wij gaan je helpen! Twee dagen intensief trainen en begeleiding in de baan door onze pro's zullen je op weg helpen met het structureel verbeteren van je golfspel. 

lees meer

Golfreis Turkije

Een programma om je vingers bij af te likken!

We hebben voor onze reis eind november 2019 een unieke 5-sterren locatie gereserveerd in Turkije: Het Cornelia Deluxe hotel in Belek. Een gerenommeerd hotel met prachtige faciliteiten en heerlijk eten op basis van Ultra All-Inclusive. We hebben starttijden gereserveerd op een vijftal schitterende golfbanen in de directe omgeving van ons hotel. Een programma om je vingers bij af te likken.

lees meer
Bekijk al onze evenementen alle evenementen