Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

close
Inschrijven

30.08.2020

Begeleide golfronde voor GVB op Crimpenerhout

Op 30 augustus organiseren we een begeleide golfronde op Crimpenerhout speciaal voor golfers die het behalen van het GVB nog moeten afronden maar geen eigen marker hebben. Er wordt gestart vanaf ongeveer 15.00 en wij zullen er vanuit de golfschool/Nederland Golft bij zijn voor de begeleiding. 9 holes spelen duurt ongeveer 2,5 uur, ga dus uit van een volledige middag/begin avond. De kosten zijn 35,- p.p. voor de greenfee, begeleiding en het afronden van de kaart.

Het is belangrijk zelf je eigen golfset, schoenen, ballen etc mee te nemen en er zo voorbereid mogelijk bij te zijn. Mocht je dat niet hebben geef dit dan door bij de inschrijving zodat wij hier in overleg voor zullen zorgen.

Het is ook raadzaam een eigen ‘marker’ mee te nemen waar je de 9 holes mee zal golfen. Dit kan bijvoorbeeld een kennis of familielid zijn die minimaal handicap 54 heeft. Het is namelijk altijd prettiger je eerste golfronde met een bekende te spelen. Mocht je dit ook niet hebben is dat uiteraard geen probleem en zullen wij je met iemand indelen.

Je ontvangt uiterlijk 3 dagen van te voren van ons je laatste informatie en starttijd. 


Wil je mee doen? Schrijf je hiernaast dan in en wij nemen contact met je op.